AZ online áruház szabályai olajcbd.hu

Nem lehet közvetlenül az Umtr Group Kft. Székhelyéről árut gyűjteni  16 Wilsom Road Alton, Hampshire GU34 2PP, GB Nyilvántartási szám: 10417156 A olajcbd.hu weboldal összes ára 19% ÁFA-t tartalmaz.

olajcbd.hu feltételek

A olajcbd.hu feltételei, garanciái és gyakorlata megfelelnek az áruk értékesítésére vonatkozó európai előírásoknak.

a megbízás

A kiválasztott termék megrendelése után e-mailt fog kapni, amely megerősíti a megrendelést és a termékkel kapcsolatos további információkat. A megrendelés visszaigazoló üzenete nem vásárlási visszaigazolás – jogilag nem kötelező érvényű. A kapott üzenet egy válasz, amelyet elektronikusan generál az a rendszer, amely megjegyezte a megrendelését. Következésképpen fenntartjuk a jogot a rendelés visszavonására, például: műszaki problémák, az áruk helytelen megrendelése, a Megrendelés opció véletlen megnyomása stb.

Számlák és számlák

Ha a kiválasztott terméket a olajcbd.hu üzletben lévő ügyfélszámlán keresztül rendelte meg, akkor automatikusan e-mailt fog kapni a megrendelt termékekről, az árakról, valamint a fizetési és szállítási részletekről. Megrendelését az UMTR csoport dolgozza fel. Az árut az eredeti számlával és a megrendelés megerősítésével küldjük el.

fizetés

A olajcbd.hu hitelkártyás fizetést fogad el. A olajcbd.hu az SSL (Secure Socket Layer) használatával titkosítja az összes adatot. Ez azt jelenti, hogy jogosulatlan személyek nem férnek hozzá az Ön adataihoz.

kézbesítés

Megrendeléseket 1-2 munkanapon belül szállítunk. A kézbesítés meghosszabbítható hétvégén és ünnepnapokon. 215 PLN feletti megrendelések esetén ingyenes leszállítás.

Korhatárok

A olajcbd.hu webhelyen történő megrendelés előfeltétele 18 évesnél idősebb. Csak a felnőttek vásárolhatnak termékeket a olajcbd.hu üzletben.

Minőségi garancia

Ha hibás terméket kapott, ingyenesen cseréljük ki, vagy visszatérítjük Önnek. Kérjük, küldje vissza ezeket az árukat a cég székhelyére. Csak így alaposan megvizsgálhatjuk a hiba okait és bevezethetünk egy eljárást termékeink fejlesztésére. *. A visszaküldési költségek a feladó felelõssége. * Ha kiderül, hogy a termék nem hibás, hanem üres vagy a vevő által fogyasztott (például nincs cserélhető patron), sajnos nem tudunk cserét nyújtani. Ebben az esetben a terméket ingyen visszajuttathatjuk az ügyfélnek.

Garanciaidő

Az ügyfélnek joga van panaszt benyújtani egy olyan hibás termékkel kapcsolatban, amelynek hiányosságai fennálltak az áru átvétele előtt. A jótállási idő 14 nap.

Az adásvételi szerződés felmondása

Az ügyfélnek joga van indoklás nélkül tizennégy napon belül visszavonulni az UMTR Csoporttal kötött adásvételi szerződésből. A 14 napos időszakot, amely alatt felmondható a szerződés, attól a naptól számítják, amikor Ön vagy egy harmadik fél, akit jelezte, megerősítette a csomag kézhezvételét a megrendelt termékekkel. Az elállási jog gyakorlása érdekében döntéséről érvényes nyilatkozattal ( (például egy levélben, faxon vagy e-mailben elküldött levél) Az alábbiakban bemutatjuk a szerződéstől való elállási mintát. A fellebbezési jogának gyakorlása érdekében küldje el nekünk döntésének megerősítését a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül.

A lemondás következményei

A megállapodás megszűnésekor a szerződés teljesítésével kapcsolatban felmerült összes költséget megtérítik, ideértve a szállítási költségeket is (a szállítási módszer kiválasztásával járó többletköltségek kivételével) kivéve az általunk kínált legjobb szabványos szállítást). A visszatérítésre azonnal sor kerül, azonban a visszatérítés tényleges várakozási ideje az ügyfél bankjától függ, és akár 14 napot is igénybe vehet a visszavonás időpontjától. A kifizetéseket ugyanazzal a módszerrel visszatérítik, mint amelyet a termékek megvásárlásához használtak, kivéve, ha az ügyféllel másként állapodnak meg. Semmilyen esetben nem számítunk fel visszatérítési költségeket. A felmerült költségek visszatérítésére csak akkor kerül sor, ha a termékeket megkapjuk.

Információs formanyomtatvány az ügyfél visszavonásáról a megállapodásból

(Ha el akarja vonulni a megrendelt áruk vásárlására vonatkozó szerződésből, töltse ki ezt az űrlapot, és a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül küldje vissza nekünk.) – Címzett: Groupe UMTR, Galleymead Road, World Xpress Center , Colnbrook / Slough, Berkshire, SL3 0EN, Egyesült Királyság / Anglia, olajcbd.hu – I (név és vezetéknév) utal az én és az UMTR csoport közötti megállapodásra a következő termékek vásárlására vonatkozóan : – Termék neve és rendelési száma – Készült… -án / -én, kézhezvétel: ………………. . – A vállalkozó (számlázó) neve és utóneve. – A vállalkozó (bérlő) aláírása – Dátum

érintkezés

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@olajcbd.hu címen